maandag 25 februari 2013

Le Petit Marseillais: het merk

Le Petit Marseillais beschikt over een selectie en mix van de heerlijkste zuiderse ingrediënten. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zit er geen Marseillezeep in de producten. De naam verwijst naar de zeepfabriekjes die aan het einde van de 19de eeuw ontstonden in de streek rond Marseille. Dankzij grote voorraden olijfolie in het Zuiden van Frankrijk kon een zeer kwalitatieve zeep gemaakt worden, bestaande uit 72% olijfolie. Het is hier dat het merk zijn oorsprong vond en waar de naam nog steeds naar verwijst. Le Petit Marseillais beschikt over een gamma van producten voor de hele familie, zowel voor het lichaam als het haar: zeep, douchegel, badschuim, shampoo, bodylotion, handcrème... . Met deze Insider actie mogen wij de aangename kant van een proefpersoon ervaren en onszelf verwennen met de heerlijke bodylotions van Le Petit Marseillais.  Bij de eerste flacon (gele) zijn de hoofdingrediënten:  karitéboter, arganolie en amandelolie. Daarna hebben we de roze flacon met als hoofdingrediënten: karitéboter, kamille-olie en vijgenmelk. 
In deze laatste (beige) zitten alle goede eigenschappen van karitéboter, aloë en bijenwas samengebracht om uw huid te voeden en te herstellen. 

De bodylotion trekt snel in en de geur kan wel eventjes standhouden. Bovendien zorgt het pompsysteem voor een prima dosering. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten